HAPSERE (fungerer som forret)

eksempler:

  • Små svampe toast med citron og persille

  • Friske østers med tilbehør

  • Mini “let spicy” græskarsuppe med knas

  • Tatar af Grambogaard okse, estragon mayo, bagt tomat, rugknas, og karse

  • Sprød rugtoast med færøsk koldrøget laks, sennepscreme + urter

  • Charcuterie - lækkert udvalg på træplanke med tilbehør

  • Hertil hjemmebagt surdejs brød med smør

HOVEDRET

Grillet porchetta af frilands gris krydret med rosmarin, persille, saltet citron (fra Grambogaard)

Eller

Frilands kylling - stegt bryst + “lårrulle” af udbenet lår med serrano skinke, salvie.

Eller

Hele sider færøsk Hiddenfjord laks (grillet) - krydret med Dukkah og toppet med frisk mango, saltede cashev, koriander + let spicy soya ingefær marinade

Tilbehør: (eksempler)

  • Grillede grønsager efter sæsonen eks. svampe, piment, asparges, squash i salat med marinerede beluga linser, burrata, god olivenolie og basilikum

  • Kål i flere varianter (nogle bagte - nogle marinerede) sprøde kærner og urter

  • Kartofler vendt med grov sennepsvinaigrette, syltede rødløg og plukkede urter

  • Blomkåls “cous cous” med mandler, citron, parmesan og god olivenolie

DESSERT

Bagte blommer, hjemmebagt mandel/mazerin kage med sprøde mandler + hjemmelavet vanilleis og saltet karamel.

Priser fra kr 400,- til 450,- inklusive moms afhængig af 1 eller 2 hovedretter og antal hapsere som forret.

Har I særlige ønsker - så lad mig vide besked - så laver jeg en speciel menu til jer

Sæson menuer

Menuerne tager altid udgangspunkt i sæsonen - det er sund fornuft :-)

Menuen kan serveres som ”delemad” på små fade ved hvert bord – eller anrettes til en indbydende buffet.

JULEN 2024

Udvalg af sild med hjemmelavet tilbehør: eksempelvis Marineret sild og stegt sild med dild og sennep

Hjemme varmrøget laks krydret med dukkah, frisk julesalat, syrnet fløde vendt med peberrod og frisk kørvel

Hjemmelavet kyllingeleverpate tilsmagt med calvados og rosmarin

Hertil hjemmebagt surdejsbrød

Hjemmelavet æbleflæsk af tørsaltet bacon, løg og timian. Smagt til med balsamisk eddike

Confiteret andelår med grønt tilbehør - bagte jordskokker

2 lækre velsmagende tilbehør:

  • Ovnstegte kartofler stegt i andefedt med rosmarin og havsalt

  • Frisk rødkål vendt med kirsebæreddike, appelsin og hasselnødder

Dessert

2 gode oste med syltede nødder og hjemmebag

Portions clafoutis med syrlige bær og mandler. Kanel cremesauce

Pris pr. person 425 inklusive moms


 

Velbekomme

Mad med masser af smag - præcis tilberedning, og masser af lokale råvarer.

Det kendetegner vores madstil.